Sunday 2 October 2016

TRT Tel Ali unlimted resources

TRT Tel Ali




TRT Tel Ali unlimted resources
TRT Çocuk'un sevilen çocuk bilgi yarışması TEL ALİ artık parmaklarınızın ucunda. Çocuklar, verilen ipuçlarını da doğru takip ederek sorulara verdikleri yanıtlarla hem TEL ALİ'nin karşı kıyıya geçmesine yardımcı olacak hem de saklı kelimeleri bulup, kelime haznelerini genişletecekler. TEL ALİ'yi suya düşürmemek için çocukların eski bilim adamları, tarihi mekan ve terimler, Türk masal kahramanları, unutulan çocuk oyunları ve meslekler gibi farklı alanlarla ile ilgili kelimeleri bulmaları gerekiyor.

- 6 yaş ve üzeri çocuklar için eğitici oyunlar
- 6 yaş ve üzeri çocuklar için kelime haznesini genişletme ve anlam bilgisi kazanma
- Sınıf öğretmenleri ve çocuk psikologları tarafından oluşturulan sorular
- Muhakeme ve analitik düşünme becerilerini geliştirme amacıyla tasarlanmış ipuçları
- Kolay oynanabilir ve çocuklara uygun olarak tasarlanmış ekranlar
- Çocuklar için reklamsız ve güvenli içerik

TEL ALİ; 6 yaş ve üzeri çocuklar için kelime ve anlam bilgisini kazandırma ve kültürel değer ve motifleri kazandırma ve sevdirme amacı ile geliştirilmiş eğitici içerikte bir oyundur.

KAZANIMLAR:
- Görsel dikkat
- Ä°ÅŸitsel dikkat
- Hafıza
- Akıl yürütme
- Kelime haznesi
- Anlam bilgisi

AİLELER İÇİN
TEL ALİ çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır; bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun TEL ALİ'den azami derecede fayda sağlamasını ve eğlenmesini sağlamış olacaksınız.

GÄ°ZLÄ°LÄ°K POLÄ°TIKASI
Kişisel veri güvenliği ciddiye aldığımız bir konudur. Uygulamamızın hiç bir kısmında reklam veya sosyal medya mecralarına yönlendirme bulunmamaktadır.

TRT Children's beloved children's quiz is now at your fingertips ALI TEL. Children, with their responses to questions by following clues given the right both to help cross the coast against WIRE forehead find both reserved words, they will expand their vocabulary. TEL children get older scientists to drop into the water, historical sites and terms, the Turkish tale heroes must find words related to different areas, such as the forgotten children's games and crafts.

- Educational games for children 6 years and over
- 6 years of age and older children to expand their vocabulary and gain more meaning
- Questions created by the class teachers and child psychologists
- Procedure and tips designed to develop analytical thinking skills
- Easy playable screens and designed for children
- Ad-free and safe content for children

TEL Ali; Acquire the vocabulary and semantics for ages 6 and older children and is a game developed educational content and cultural values ​​and motives and ended gain purposes.

GAINS:
- Visual attention
- Visual attention
- Memory
- Reasoning
- Word reservoir
- Meaning information

FOR FAMILIES
TEL families of children with ALI quality is designed to be able to spend a fun and educational time; for this reason it is recommended to play with your child. This way you will allow your child to get out of the TEL to provide the maximum degree of utility and fun.

PRIVACY POLICY
We take seriously your personal data security is an issue. There is no guidance on the application of any portion of our advertising and social media channels.







Download Link : Link


TRT Tel Ali Hacks and cheats,Download TRT Tel Ali Apk Download,Hack TRT Tel Ali game,Cheats TRT Tel Ali,TRT Tel Ali unlimted resources,TRT Tel Ali speed hack,TRT Tel Ali free gems coins resources,Apk Download TRT Tel Ali,TRT Tel Ali mod APK + [OGG] Data,Free gems coins TRT Tel Ali,TRT Tel Ali free resources,how to hack TRT Tel Ali

No comments:

Post a Comment